1. Home
 2.  » 
 3. Event
 4.  » Secure Base Personal Journey

Secure Base Personal Journey

Datum: voorjaar 2021
Tijd: 09:00
Locatie: Heel Nederland

Dit programma is toegankelijk voor iedereen die persoonlijke of professionele verandering en groei wil doormaken. Heb jij een open mindset en de wil om het beste uit jezelf te halen? We gaan werken met vragen als: wat wil ik? Wat is mijn verlangen en roeping? Hoe geef ik vorm en inhoud aan deze verandering?

Resultaten:

 • Je hebt een diepgaande verbinding gelegd tussen je verleden – heden en je toekomst.
 • Je hebt een verhoogde staat van bewustzijn ontwikkeld, welke je in staat stelt om bewuste keuzes te maken.
 • Je hebt aan den lijve ervaren hoe om te gaan met veranderingen.
 • Je hebt gewerkt met persoonlijke thema’s waardoor je zelfverzekerder in het leven staat.
 • Je bent onderdeel geworden van een peergroup die stimuleert om te verbinden en te verdiepen.

Secure Base Personal Journey

Deze diepgaande leiderschapsreis leert je om contact te maken met je eigen kracht en de impact hiervan te vergroten. We werken met je levensloop tot nu, je toekomstig verlangen, het bewustzijn van je aanwezigheid: hoe maak je contact? Hoe neem je daarmee je plek in? Wat is de impact van jouw aanwezigheid op anderen? Hoe kun je door verschillende stijlen van communiceren anderen bereiken? Als je je meer bewust bent van deze gewaarwordingen en van je plek in het organisatiesysteem, kun je je impact vergroten en zichtbaarder en krachtiger overkomen. Belangrijk doel van deze leiderschapsreis is om meer jezelf te kunnen zijn, bewuster leiderschap te nemen, diepgaand te verbinden met anderen en te genieten van het succes.

De leiderschapstheorie van George Kohlrieser, Gestalt, systemisch benadering en Golden circle zijn onder andere theorieën waarmee we werken.

Programma

In onze visie op secure base leadership staat jouw levensloop centraal. De wijze waarop jij contact met anderen maakt, kan balanceren tussen energie geven en nemen, een basis voor samenwerking creëert en anderen weet te inspireren.

Het is een dynamische 4-daagse in de natuur, je bent met een groep op pad onder leiding van ervaren coaches. We werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Intervisie – uit de praktijk

Deze dag staat in het teken van persoonlijke vraagstukken op het gebeid van persoonlijk leiderschap op korte en lange termijn.

Manifestatie

Presentatie en storytelling over de route die je hebt afgelegd in je Secure Base Leadership Journey aan genodigden en belanghebbenden.

Patronen herkennen

Ik heb de 5 maanden Trail mogen volgen. Het is voor mij een zeer waardevolle ervaring geweest waarbij ik een stap dichter bij mezelf ben gekomen. Ik heb "leren voelen" hoe ik mij negatieve en positieve gedragspatronen (die er ingebakken zijn) eerder kan herkennen. Daardoor kan ik makkelijker, ten eerste, mezelf "managen" en in de twee plaats, anderen om me heen mee kan krijgen. Pierre, Camiel en Johanneke zijn geen doorsnee trainers/coaches met een kant en klaar programma, maar mensen die het onderste uit de kan bij je halen en het beste met je voor hebben. Dimphy van Wijk.

Vuur

Wat heeft het me opgeleverd…? Ik kan o.a. mezelf omschrijven in één woord (vuur), ik gebruik 'het gewaarworden' regelmatig tijdens gesprekken en ik douche - zonder problemen - 3 minuten koud af. En dat geeft energie! De grootste impact is het feit dat ik mijn belangrijkste belemmerende overtuiging scherp heb gekregen. Ik heb daar nog wel wat te ontwikkelen, maar die bewustwording geeft enorme rust en positieve impact op mijn effectiviteit en geluk.

Naast de persoonlijke groei, heb ik op papier gekregen waar ik professioneel voor sta en wat ik wel en niet wil en dat geeft vertrouwen.

Kortom, ik kijk tevreden en met veel plezier terug. De diversiteit in achtergrond van de deelnemers is super. Hun groei helpt jezelf ook, want hun vraagstuk is soms ook een beetje van jou. Tot slot was ik zeer onder de indruk van de kwaliteit van de trainers (en met al mijn professionele trainingen, heb ik er wel een paar gezien). Ze weten per deelnemer - op een manier die past bij die deelnemer - de snaar te raken, en dat heeft impact…! - Wim van Eijk

Neem je badpak mee

Dertig keer diep in- en uitademen en dan zuurstof uitblazen en ontspannen………voel alsof je onderwater zwemt en haal geen adem. Focus op jezelf voel je lijf. Wat een waanzinnig beleving wanneer je zoveel zuurstof in je lichaam voelt en je eigenlijk geen adem meer hoeft te halen. Een geweldige ontspanningsoefening die je heel veel energie geeft. Dave Doornbos begeleidt deze oefening die aansluitend een bijzonder vervolg krijgt. Buiten staan twee bakken ter grootte van één kubieke meter gevuld met ijs. Intussen sneeuwt het een beetje en is het een paar garden boven nul. Dave laat ons de combinatie zien van focussen op je adem en gericht zijn op je doel.

Aansluitend gaan alle deelnemers één voor één onder begeleiding van Dave het ijs in. Wat een geweldige ervaring om daarna uit te dampen bij 3 graad boven nul op Papendal. Wat een overwinning om die stap in het ijsbad te zetten en langzamerhand tot je nek in het ijs te zitten dankzij de inspirerende begeleiding van Dave. Het is presteren op topniveau voor de DLT deelnemers na deze hele bijzondere ervaring, zelfs in badkleding Bij zo’n tweedaagse past eigenlijk maar één woord nl. ‘gaaf’. - Edo Giel

Inschrijven

Ja, ik wil...

 • Mezelf ontwikkelen
 • Mensgerichtheid in mijn organisatie
 • Een bijdrage leveren aan de wereld

Velen gingen je al voor en maakten een grote stap in hun ontwikkeling! Verlang je ook naar deze transitie? Neem contact op hoe wij jou verder kunnen helpen als mens, medewerker, leider, coach, moeder, vader, …