1. Home
  2.  » 
  3. Inspiratie
  4.  » Coaching door leiders

Coaching door leiders

De manager is dood…lang leven de coachend leider! In de jaren 90 van de vorige eeuw stond de klassieke managers nog op ‘aan’. Hij stuurde via aandringen op aantallen en aanwezigheid. Deze aanpak werkt vandaag de dag niet meer. De coachend leider heeft een hele andere benadering. Hij zet zijn mensen niet op de verlies- en winstrekening maar […]

De manager is dood…lang leven de coachend leider!

In de jaren 90 van de vorige eeuw stond de klassieke managers nog op ‘aan’. Hij stuurde via aandringen op aantallen en aanwezigheid. Deze aanpak werkt vandaag de dag niet meer. De coachend leider heeft een hele andere benadering. Hij zet zijn mensen niet op de verlies- en winstrekening maar op de balans. Wat gebruikt de coachend leider als motivatie-mechanismes om zijn Human Capital te binden en te boeien? In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt belangrijker dan ooit!

Meld je aan bij Zwaantje van Streun, zwaan@dutchleaders.nl

 

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!