1. Home
  2.  » 
  3. Events
  4.  » Coaching tijdens de corona periode

Coaching tijdens de corona periode

Wordt jouw business ook geraakt door het Corona virus en wil jij de komende periode in verbinding blijven met je klanten, collega’s die thuis werken of die ziek zijn of extra druk ervaren? Vooral nu, vandaag en morgen vinden wij het belangrijk om in verbinding te blijven. Met onszelf, met jou, met elkaar. Wij hebben […]

Wordt jouw business ook geraakt door het Corona virus en wil jij de komende periode in verbinding blijven met je klanten, collega’s die thuis werken of die ziek zijn of extra druk ervaren?

Vooral nu, vandaag en morgen vinden wij het belangrijk om in verbinding te blijven. Met onszelf, met jou, met elkaar. Wij hebben aandacht en tijd voor jou om je een luisterend oor te bieden, te ondersteunen en te begeleiden. Daarom bieden we gratis online coach uren aan.
Onze transitie coaches hebben ervaring met:
– Leidinggevenden met hulpvragen hoe medewerkers te coachen in deze tijd en hoe te coachen op afstand
– MKB- ers met HR vraagstukken
– Het reduceren van angst
– Coachen op vitaliteit en energie
– Hoe verbinding in teams te creëeren

Wil je met ons sparren of ons netwerk benutten? Heb je een coachvraag? Stuur ons een berichtje via het contactformulier en wij maken zsm een online coach afspraak van een uur met je. Voor meteen contact bel je met Yvette Stemerding, 06 2141 5098.

Het Dutch Leaders Coaching team:
Nando Pille
Pierre Mellegers
Andrea Bakker
Laila Schumann
Dona Dareshoori
Camiel van Damme
Geert Jurrie Schutte
Yvette Stemerding
Carolien van Wersch
Joep van Nunen
Laura de Lange
Dave Doornbos

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!