DUTCH LEADERS
ONTWIKKELT LEIDERSCHAP

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Sterke Mensen Experience – terugblik

Wat begon als een droom werd 7 februari 2020 werkelijkheid! 
Vol trots kijken wij terug op de eerste editie van Sterke Mensen Experience.

Met meer dan 200 deelnemers hebben we genoten van een dag vol inspiratie! 

Hieronder zijn een aantal presentaties nog eens in te zien.

George Kohlrieser
Secure Base Leadership

Jitske Kramer
Deep Democracy

Jan van Halst
Van Baas naar Coach

Arjan Elst | Sheryl Limburg
Geluk(t) in leiderschap – Presentatie
Geluk(t) in leiderschap – Coverstory

Inhaalsessie Sander Aarts – Mentale weerbaarheid
Sander Aarts kon deze dag helaas niet aanwezig zijn. Zoals aangegeven zal Sander zijn verhaal graag op een ander moment met u delen.
Deze sessie vindt plaats op vrijdag 20 maart om 15.30 uur bij ArrangeGroup in Hilversum. Graag zien we uw aanmelding tegemoet.

Het systeem van je organisatie ontdekken

We gaan inzicht creëren in hoe de onderstromen werken in je organisatie. Het (snelle) onbewuste patroon dat maakt dat sommige dingen soepel verlopen en andere juist helemaal niet!

Daar waar mensen bij elkaar komen en samen werken ontstaan er complexe(re) systemen. Een van de meest basale vragen die onbewust voorbij komt, is: “hoor ik er wel bij?”… Al verder denkend komen vervolg vragen: “En als ik er bij hoor wat is mijn plek?” “Is er in onze interactie wel een balans tussen geven en nemen?”

We gaan vandaag samen onderzoeken hoe we ons tot elkaar verhouden, hoe het eigenlijk zou moeten zijn. In de ideale wereld kun je het organogram van je organisatie zo tekenen. Waarbij je kunt dan ook kan zeggen: iedereen hoort er bij en iedereen heeft plek. Zo verhoudt men zich tot elkaar. Maar klopt die ook in de werkelijkheid?

De begeleiders Dave Doornbos en Camiel van Damme gaan met jou en de andere aanwezigen aan de slag om te ontrafelen hoe je aan kan (leren) kijken tegen jouw eigen systeem en dat van de organisatie waar je in actief bent. Verschillende opstellingen en inzichten in de dynamieken leveren je een helderder beeld op van de werkelijkheid. En daarmee handvatten om daarmee om te gaan.

Kosten bedragen Euro 250,00 inclusief lunch en exclusief BTW.

Meld je hier aan!

STILTEDAG, midden van het land in de natuur

Vertragen, ontspannen, ontladen en opladen

Op deze stiltedag raken we het allemaal. Vanuit stilte ontstaat inzicht, bewustzijn, creativiteit en innovatie. Niet voor niets dat grote organisaties als Google en Apple stiltedagen houden. Ben jij altijd in beweging en sta je altijd aan? Ervaar hoe het is om een dag stil te zijn, bij jezelf te komen. De dag bevat ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken ( hart coherentie en Wim Hof ademhaling), stiltewandeling, visualisaties.
Vertragen, ontspannen, ontladen en opladen! Kosten bedragen Euro 150,00 inclusief lunch en exclusief BTW.

Meld je hier aan!

DUTCH LEADERS
ONTWIKKELT LEIDERSCHAP

Welkom bij Dutch Leaders! Wij helpen je graag verder in jouw leiderschap.

Kijk eens rond op onze site en voel je uitgenodigd om contact op te nemen voor jouw vraag.

Deep Dive

Samen op reis met gelijk gestemden, werken aan nalatenschap van jezelf of je organisatie.
Meerdaagse sessies op gave locaties met inspirerende onderwerpen, gastsprekers of ceremonies.
Relaxed en impactvol.

lees meer >
Bekijk data

Secure Base Personal Journey

Dit programma is toegankelijk voor iedereen die persoonlijke of professionele verandering en groei wil doormaken. In die verandering werken we met vragen als: wat wil ik? Wat is mijn verlangen en roeping? Hoe geef ik vorm en inhoud aan deze verandering. Wat we van je vragen is een open mindset en de wil om het het beste uit jezelf te halen.

lees meer >
Bekijk data

Team Performance HPO

Wij bouwen met jou een optimaal leiderschapsprogramma waarin je team performance optimaal wordt.
Samen met erkende trainers op het gebied van effectieve ontwikkelprogramma's maken we een maatwerk programma waarin persoonlijke aandacht, taak acceptatie, gezamenlijke doelstellingen en plezier onderdeel zijn!

lees meer >
Bekijk data

Female Leadership

Lead through Connection is een initiatief van vier vrouwen die aan elkaar zijn verbonden door hun gezamenlijke droom: leiders in staat te stellen om zichzelf en de ander te dragen. Verbinding ontstaat door er te zijn, mens aan mens. Dit is de kern van mensgericht leiderschap en het programma “Lead Through Connection”. Dit programma is gebaseerd op 5 elementen die zij zien als het fundament van verbindend leiderschap: connectie, circulatie, intentie, aanwezigheid en unieke bijdrage. Wanneer er aandacht is voor dit fundament ontstaat er groei. #nomorebitchfights

lees meer >
Bekijk data

Coach vinden!?

Dutch Leaders heeft vele coaches voor zich werken die bij willen dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
Neem contact op met een van onze senior coaches en bepaal samen wie jou kan gaan begeleiden!

Deze werkwijze bieden we ook Incompany aan, via de portal van de werkgever.

lees meer >
Bekijk data

Coach Worden?

Wat is er mooier dan jezelf maximaal ontdekken met als doel: anderen gaan begeleiden in hun ontwikkeling? Wij bieden een diepgaand en uitdagend traject aan, waarbij je vele verschillende methodieken krijgt aangeleerd. We geloven in een coach die kan putten uit een verscheidenheid van coach technieken, die passen bij het moment...
De opleiding tot Transitie Coach is door de Nobco gecertificeerd.

lees meer >
Bekijk data

Earthbound Leadership – Journey

Uitdagende transitie die moet slagen en waar je maximale steun kan gebruiken, intern én extern om dit mogelijk te maken - met 4-6 andere organisaties ontwikkelen en realiseren! Wij ondersteunen je met experts uit alle sectoren van de samenleving bij deze 'reis van de held (Heckman & De Bie)' om in FLOW te komen en met alles wat onze reizende faculteit je te bieden heeft.

lees meer >
Bekijk data

Inspiratie

Wat is er mooier dan elkaar te inspireren? Wij stimuleren deelnemers aan onze Trails om in gesprek te gaan met verrassende waarde gedreven koplopers. Van intensieve zorg tot cradle-to-cradle vastgoed ondernemers. Het persoonlijke verhaal raakt ons iedere keer.


Het systeem van je organisatie ontdekken

We gaan inzicht creëren in hoe de onderstromen werken in je organisatie. Het (snelle) onbewuste patroon dat maakt dat sommige dingen soepel verlopen en andere juist helemaal niet! Daar waar mensen bij elkaar komen en samen werken ontstaan er complexe(re) systemen. Een van de meest basale vragen die onbewust voorbij komt, is: “hoor ik er […]

lees meer

STILTEDAG, midden van het land in de natuur

Vertragen, ontspannen, ontladen en opladen Op deze stiltedag raken we het allemaal. Vanuit stilte ontstaat inzicht, bewustzijn, creativiteit en innovatie. Niet voor niets dat grote organisaties als Google en Apple stiltedagen houden. Ben jij altijd in beweging en sta je altijd aan? Ervaar hoe het is om een dag stil te zijn, bij jezelf te […]

lees meer
Bekijk alle inspiratie

Het systeem van je organisatie ontdekken

Daar waar mensen bij elkaar komen en samen werken ontstaan er complexe(re) systemen. Een van de meest basale vragen die onbewust voorbij komt, is: hoor ik er wel bij? Al verder denkend komen vervolg vragen: En als ik er bij hoor wat is mijn plek? Is er in onze interactie wel een balans tussen geven en nemen?

Vrijdag 13 maart 2020

 

You have Successfully Subscribed!