1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Dutch Leaders PIT-STOP Event

Dutch Leaders PIT-STOP Event

Ook wel eens een PIT-STOP nodig? Even tijd voor vertragen i.p.v. versnellen. Even investeren in je zelf, in je eigen leiderschap, zonder langlopende programma’s. Even verbinden met andere mensen met andere verfrissende inzichten? Dan is ons PIT-STOP event echt iets voor jou! Plan je agenda op 17 mei 2019 voor de middag vrij en kom […]

Ook wel eens een PIT-STOP nodig? Even tijd voor vertragen i.p.v. versnellen. Even investeren in je zelf, in je eigen leiderschap, zonder langlopende programma’s. Even verbinden met andere mensen met andere verfrissende inzichten? Dan is ons PIT-STOP event echt iets voor jou! Plan je agenda op 17 mei 2019 voor de middag vrij en kom naar Utrecht voor jouw eigen PIT-STOP. Samen met jou, vele anderen en onze professionele partners maken we er een gave middag van!

Programma
Het thema is vertragen, verdiepen, versnellen?! Iets waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben. Waar ga ik voor? Wat is nodig in deze context? Waar heb ik behoefte aan? En hoe zit dat met de ander? We hebben een tiental inspirerende mini-workshops voor je gemaakt waarin je kunt proeven, ruiken en ervaren. Daarnaast lanceren we ons speciale project van betekenis: People Stories! Een platform waarin mensen een podium krijgen die ze zelf niet snel krijgen. Juist zij worden uitgenodigd om hun leiderschap te etaleren: ze delen hun visie, ondernemende droom en… gaan die hopelijk ook verwezenlijken.

Check het tijdsschema en het programma.

Locatie
Zoals altijd zijn we weer op zoek gegaan naar een bijzondere locatie. We zijn dit jaar te gast bij Kanaal30 te Utrecht. Een frisse, creatieve en centraal gelegen locatie mét gratis parkeergelegenheid.

Ben je klaar voor je eigen PIT-STOP?  
Bevestig dan nu je deelname bij Zwaantje voor 15 april 2019.
Kosten bedragen slechts €50,-. Neem vooral ook minimaal 1 introducee mee. Zijn/haar inschrijfgeld wordt
aan het einde van de dag naar rato gedoneerd aan de meest inspirerende People Story.

AANMELDEN

We zouden het leuk vinden om je ’s middags op 17 mei te ontmoeten. Tot snel!

Groet,
TEAM DUTCH LEADERS

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!