1. Home
  2.  » 
  3. Events
  4.  » Het systeem van je organisatie ontdekken

Het systeem van je organisatie ontdekken

We gaan inzicht creëren in hoe de onderstromen werken in je organisatie. Het (snelle) onbewuste patroon dat maakt dat sommige dingen soepel verlopen en andere juist helemaal niet! Daar waar mensen bij elkaar komen en samen werken ontstaan er complexe(re) systemen. Een van de meest basale vragen die onbewust voorbij komt, is: “hoor ik er […]

We gaan inzicht creëren in hoe de onderstromen werken in je organisatie. Het (snelle) onbewuste patroon dat maakt dat sommige dingen soepel verlopen en andere juist helemaal niet!

Daar waar mensen bij elkaar komen en samen werken ontstaan er complexe(re) systemen. Een van de meest basale vragen die onbewust voorbij komt, is: “hoor ik er wel bij?”… Al verder denkend komen vervolg vragen: “En als ik er bij hoor wat is mijn plek?” “Is er in onze interactie wel een balans tussen geven en nemen?”

We gaan vandaag samen onderzoeken hoe we ons tot elkaar verhouden, hoe het eigenlijk zou moeten zijn. In de ideale wereld kun je het organogram van je organisatie zo tekenen. Waarbij je kunt dan ook kan zeggen: iedereen hoort er bij en iedereen heeft plek. Zo verhoudt men zich tot elkaar. Maar klopt die ook in de werkelijkheid?

De begeleiders Dave Doornbos en Camiel van Damme gaan met jou en de andere aanwezigen aan de slag om te ontrafelen hoe je aan kan (leren) kijken tegen jouw eigen systeem en dat van de organisatie waar je in actief bent. Verschillende opstellingen en inzichten in de dynamieken leveren je een helderder beeld op van de werkelijkheid. En daarmee handvatten om daarmee om te gaan.

Kosten bedragen Euro 250,00 inclusief lunch en exclusief BTW.

Meld je hier aan!

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!