Dutch Leaders PIT-STOP Event – programma

Het thema is vertragen, verdiepen, versnellen?! Iets waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben. Waar ga ik voor? Wat is nodig in deze context? Waar heb ik behoefte aan? En hoe zit dat met de ander? We hebben een tiental inspirerende mini-workshops voor je gemaakt waarin je kunt proeven, ruiken en ervaren. Daarnaast lanceren we ons speciale project van betekenis: People Stories! Een platform waarin mensen een podium krijgen die ze zelf niet snel krijgen. Juist zij worden uitgenodigd om hun leiderschap te etaleren: ze delen hun visie, ondernemende droom en… gaan die hopelijk ook verwezenlijken.Programma


12.30 uur        Inloop

13.00 uur        Introductie, gezamenlijke start

13.30 uur        Keuze uit diverse workshops – ronde 1

14.15 uur        Pauze

14.30 uur        Keuze uit diverse workshops - ronde 2

15.15 uur        Pauze

15.30 uur        Keuze uit diverse workshops – ronde 3

16.15 uur        Pauze en muzikaal intermezzo 

16.30 uur        People Stories

17.15 uur        Borrel

Een greep uit de bij te wonen workshops


Hoe creëer ik blijvend waarde?
Met deze pitstop krijg je inzicht hoe jij kunt zorgen dat jouw bedrijf relevant kan zijn en blijven. Niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn. Samen gaan we op zoek naar wat waarde is, welke waarde wordt gecreëerd door bedrijven en hoe er een meerwaarde kan worden gerealiseerd. Verder staan we stil bij wat de juiste mind-set is om blijvend waarde te creëren.
Carolien Gadella-van Wersch

Vertragen, ontspannen, ontladen en opladen

In deze workshop raken we het allemaal. Stressmanagement pur sang; eerst zelf ervaren om daarna te leren hoe je signalen herkent in jouw team. Weerstand, stress, overprikkeling, stilte, focus, ademhaling….. hebben we je interesse? Doe mee en ervaar het zelf… vertragen, ontspannen, ontladen en opladen!
Yvette Stemerding en Dave Doornbos

Shapeshift je leiderschap!

Een workshop waarin je tips verzamelt vanuit wetenschap en praktijk - om daarmee vorm te geven aan leiderschap dat bijdraagt aan gezonde samenwerking, persoonlijk succes en oog voor je omgeving.
Mirjam Boxen

De Mindful PITstop
In deze workshop ervaar je de kracht van korte mindfulness oefeningen die je helpen stress te hanteren en je bewust maken van de automatische piloot. Voortaan ben jij kalm en aanwezig in alles wat je doet!
Angela Koolmees en Karin van den Bos

Uit je groef
Een pitstop, banden worden verwisseld, meer of minder profiel, het is maar waar de omstandigheden om vragen. De juiste band op het juiste moment levert je de overwinning op.
Jij hebt ook een profiel, je bent herkenbaar aan de gedragspatronen die in de loop van de tijd dieper zijn ingesleten. Ze staan aan de basis van prachtige kwaliteiten die je hebt ontwikkeld, en tegelijkertijd houden deze patronen je soms ook tegen. Dan vormen ze een groef die je gevangen lijkt te houden.
In deze pitstop gaan we kijken naar onze groeven. Waar komen ze vandaan en wat betekenen ze voor je? En wat is jouw weg uit je groef? Ga je met nieuwe banden de baan weer op?
Geert Jurrie Schutte

AanmeldenBen je klaar voor je eigen PIT-STOP?  
Kosten bedragen slechts €50,-. Neem vooral ook minimaal 1 introducee mee. Zijn/haar inschrijfgeld wordt rato gedoneerd aan de meest inspirerende People Story.