Gastvrijheid van Hutten

Organisaties die waarde gedreven opereren lijken de beste papieren te hebben. Daarom zijn we op bezoek gegaan bij familiebedrijf Hutten. Vanuit Brabant bedienen ze steeds meer organisaties in Nederland met hun catering en hospitality filosofie.

Onze gastheer Pascal Verheugd, HR directeur, heeft ons meegenomen in de basis filosofie. Medewerkers bestaan niet, samenwerkers wel. Waarden staan voorop, dus investeren zij fors in hun (nieuwe) medewerkers: gewoon vertellen dat we van ze houden, trots op ze zijn en ze graag bij ons hebben. Die basisgedachte rendeert enorm, de gastvrijheid wordt door hun klanten heel hoog gewaardeerd.

We hebben ook hun nieuwste trots goed bekeken: de verspillingsfabriek! Gelegen in een afgedankt fabriekspand, werken met producten die anders weggegooid zouden worden en met mensen die elders nauwelijks kansen krijgen. Als dat geen omdenken is!

 

Tot slot gingen we in discussie met Pascal, waar de constatering was: het lijkt wel een heel stoer verhaal... Ja het blijkt zo te zijn, als je er dagelijks tussen loopt ga je écht anders naar de wereld kijken. Food for thougt ging deze dag dus echt letterlijk op.