Leiderschapsproeverij ‘outdoor’

Aandacht voor jezelf!! Midden in de natuur werken met het effect van diepe ademhaling op je welzijn. Op 21 september ga je onder leiding van Camiel van Damme en Dave Doornbos jezelf ontmoeten….Even middenin alle hectiek van het najaar, stilstaan bij wat jou beweegt en wellicht belemmert.


Programma van de middag


Om 12.30 uur  aankomst bij Zorgboerderij ’t Paradijs – Barneveld en start programma. We beginnen met een introductie, vervolgens een inspiratiewandeling(en) door de natuur; het effect van diepe ademhaling; aandacht voor jezelf en we sluiten om 17.30 uur af.


Deelname is kosteloos, tijdens de natuurwandeling kan je je eigen meegebrachte lunch opeten. Voor begeleiding & thee & koffie in de middag wordt gezorgd!


Over de begeleiders


Dave en Camiel hebben met plezier een inspirerende expeditie geleid naar de Kilimanjaro in 2018. De afgelopen jaren hebben zij frequent groepen mogen ontvangen die wilden werken aan het effect van koude, ademhaling en focus. Dit element wordt vaak toegepast in de trajecten die Dutch Leaders organiseert.