1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Het effect van de storm

Het effect van de storm

Donderdag 2 juli van 16.30-18.00 uur organiseren Dutch Leaders en Embassy of the Earth de tweede online sessie met als thema: 'het effect van de storm' door Frank Heckman en Camiel van Damme.

Donderdag 2 juli van 16.30-18.00 uur organiseren Dutch Leaders en Embassy of the Earth de tweede online sessie met als thema: ‘het effect van de storm’ door Frank Heckman en Camiel van Damme.

Frank is een veteraan op het gebied van grote organisatie én maatschappelijke veranderingen, en bracht het begrip FLOW naar Nederland waar hij oa de Nederlandse Olympische Ploeg mee heeft begeleid. Momenteel coacht hij nog steeds tal van topsporters en leiders over hele wereld. Tot en met Indiase of Keniaanse leiders, die net als wij al jaren de impact voelen van wereldwijde verandering in klimaat, economie of voedsel.

Camiel is partner bij Dutch Leaders en begeleidt organisaties in leiderschap, samenwerking en het aangaan van persoonlijke uitdagingen en maatschappelijke vraagstukken. Ook Dutch Leaders is aan een impactvolle verandering onderhevig, van een offline training en coach bureau naar grootschalige (online) begeleiding van mensen & organisaties in transitie.

In april, aan het begin van de Covid-19 lockdown, hebben we een eerste online interactieve sessie georganiseerd (hoe blijf je staan in het oog van de storm) om elkaar te zien, uit te dagen maar vooral handvatten te geven om deze crisis onder ogen te zien. We zijn twee maanden verder en benieuwd hoe het met je gaat, hoe je terugkijkt op de afgelopen periode, waar ben je tegenaan gelopen of wat ging er juist heel goed. Hoe zie je de komende maanden en wat heb je nodig?

Aanmeldingen kunnen gedaan worden via Zwaantje van Streun, via zwaan@dutchleaders.nl. Je krijgt dan een link waarmee je online kan deelnemen aan de video conferentie.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. We vragen om een donatie voor de Embassy of the Earth, waarmee het werk voor het White Mountain project van de Maasai in Kenia mogelijk gemaakt wordt. Daar heeft men nog direct last van de crisis, omdat men niet meer naar de markt kan/mag om voedsel te kopen en te verkopen en toeristen uitblijven.

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!