1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Hoe blijf je staan in het oog van de storm

Hoe blijf je staan in het oog van de storm

Donderdag 9 april om 16.30u organiseren Dutch Leaders en Embassy of the Earth een online sessie met als thema: ‘hoe blijf je staan in het oog van de storm’ door Frank Heckman en Camiel van Damme. Frank is een veteraan op het gebied van grote organisatie én maatschappelijke veranderingen, en bracht het begrip FLOW naar […]

Donderdag 9 april om 16.30u organiseren Dutch Leaders en Embassy of the Earth een online sessie met als thema: ‘hoe blijf je staan in het oog van de storm’ door Frank Heckman en Camiel van Damme.

Frank is een veteraan op het gebied van grote organisatie én maatschappelijke veranderingen, en bracht het begrip FLOW naar Nederland waar hij oa de Nederlandse Olympische Ploeg mee heeft begeleid. Momenteel coacht hij nog tal van topsporters en leiders over hele wereld. Tot en met Indiase of Keniaanse leiders, die net als wij al jaren de impact voelen van wereldwijde verandering in klimaat, economie of voedsel.

Camiel is partner bij Dutch Leaders en begeleidt organisaties in leiderschap, samenwerking en het aangaan van persoonlijke uitdagingen die vaak groter zijn dan alleen intern. Ook Dutch Leaders is aan een impactvolle verandering onderhevig, zij zitten middenin de eigen verandering van een offline training en coach bureau naar online begeleiders van mensen & organisaties in transitie.

De 9e april zullen we een interactieve en open sessie hebben om elkaar te zien, uit te dagen maar vooral handvatten te geven om deze crisis onder ogen te zien.

Aanmeldingen kunnen gedaan worden via Zwaantje van Streun, via zwaan@dutchleaders.nl. Je krijgt dan een link waarmee je online kan deelnemen aan de video conferentie.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. We vragen om een donatie naar draagkracht voor de Embassy of the Earth, waarmee het werk oa in India en Kenia mogelijk gemaakt wordt. Ook daar heeft men direct last van de lock down, waar men niet meer naar de markt kan/mag om voedsel te kopen en te verkopen.

 

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!