SHAPESHIFTING LEADERSHIP – leiderschapsvernieuwing in de praktijk

Er zijn al vele boeken volgeschreven over hoe leidinggevenden innovatie en vernieuwing kunnen stimuleren. In mijn werkpraktijk zie ik echter dat deze kennis hebben niet hetzelfde is als de kennis toepassen. Je leiderschap wíllen vernieuwen - om daarmee je organisatie in een andere richting te leiden - betekent nog niet dat je dat ook doet. Om welke (goede) reden dan ook.
De noodzaak tot vernieuwing blijft er echter. Vernieuwing van hoe we samenwerken - binnen en buiten onze organisaties -, hoe we omgaan met (menselijke en natuurlijke) bronnen, hoe we komen tot duurzaam organisatiesucces. In 2019 ben ik daarom op zoek naar antwoorden. Als een ware veldonderzoeker interview ik leiders die ‘anders dan anders’ leiding geven. Steeds op zoek naar antwoorden op de vraag wat werkt. Om op dagelijkse basis duurzaam succesvol te zijn in een snel veranderende wereld.
In deze masterclass deel ik de belangrijkste inzichten uit mijn veldonderzoek. Met elkaar nemen we de tijd de belangrijkste thema’s te verdiepen en toepasbaar te maken op ieders praktijk.Zo vinden we met elkaar waardevolle antwoorden op gezamenlijke uitdagingen. Eén dagdeel.

Meld je hier aan!