1. Home
  2.  » 
  3. Inspiratie
  4.  » In gesprek met Joseph Oubelkas

In gesprek met Joseph Oubelkas

Vast onderdeel van de Dutch Leadership Trail: een heel persoonlijke ontmoeting met een topspreker. Vanavond was dit Joseph Oubelkas. Zalen vol publiek weet hij te boeien en duizenden mensen hebben inmiddels zijn boeken aangeschaft! Met het eten in hartje Amsterdam begon het al, vragen stellen aan elkaar.. Dit hield niet op tot dat Joseph een […]

Vast onderdeel van de Dutch Leadership Trail: een heel persoonlijke ontmoeting met een topspreker. Vanavond was dit Joseph Oubelkas. Zalen vol publiek weet hij te boeien en duizenden mensen hebben inmiddels zijn boeken aangeschaft! Met het eten in hartje Amsterdam begon het al, vragen stellen aan elkaar.. Dit hield niet op tot dat Joseph een aantal uren later ook zelf geboeid huiswaarts reed.

Joseph heeft ons zijn verhaal verteld, we zaten in een kring om hem heen en konden alles voelen, inbeelden, heel tastbaar… Geef het je te doen: een paar jaar onterecht in een Marokkaanse gevangenis. Met een moeder die onvoorwaardelijke liefde bleef zenden en een beschermengel ter plekke die hem door alle ellende heeft kunnen loodsen. Samen met de ongelooflijk inspirerende energie van Joseph zelf. Tegenstanders bestaan niet, hij draait de situatie om en maakt van een bijna kansloze missie een fantastische ervaring.

We hebben ademloos geluisterd. Vragen gesteld. Opnieuw geluisterd. Weer vragen. En vooral enorm veel verwondering bij iedereen. Wat een leiderschap, wat een manier van omdenken en kansen zien én benutten! Juist dit paste zo goed bij het tweedaagse thema in Amsterdam: werken met de realititeit. Kortom, één brok inspiratie en we spreken je heel graag nog eens Joseph!!

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!