1. Home
  2.  » 
  3. Inspiratie
  4.  » Logeren bij Ronald McDonald

Logeren bij Ronald McDonald

Deze bijeenkomst hebben we een indrukwekkend bezoek gehad aan de IC van het Sophia Kinderziekenhuis en het naastgelegen Ronald McDonald Huis Rotterdam. We zijn geraakt door de persoonlijke verhalen van drs. Anneke Sanderse, over haar uitdagingen als bestuurder en door prof. dr. Dick Tibboel over de ethische kanten van de technologische voortuigang. Met de indrukken van de […]

Deze bijeenkomst hebben we een indrukwekkend bezoek gehad aan de IC van het Sophia Kinderziekenhuis en het naastgelegen Ronald McDonald Huis Rotterdam.
We zijn geraakt door de persoonlijke verhalen van drs. Anneke Sanderse, over haar uitdagingen als bestuurder en door prof. dr. Dick Tibboel over de ethische kanten van de technologische voortuigang.
Met de indrukken van de Intensive Care vers in ons hoofd, gingen we in gesprek met Monique de Bree, manager van het Ronald McDonald Huis. We hebben als directeuren met haar en collega’s kunnen sparren over mogelijke andere financieringsvormen en doelgroepen. Een hele overgang, maar ook daar indrukwekkend hoeveel vrijwilligers dagelijks zorgen voor gezinnen van kinderen in nood…

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!