Nieuws

Mooie evenementen die komen, inspiratie sessies of bijeenkomsten die een grote indruk achterlieten.
Je leest een greep hieruit op deze pagina!

Pierre Mellegers naar Alpe d’HuZes

  Pierre Mellegers gaat deelnemen aan Alpe d’Huzes. Fietsend en lopend zet Pierre zich, met Team geDreven4SUC6, in om kanker de wereld uit te krijgen en het leven voor mensen die getroffen zijn te verbeteren. Succes Pierre!

lees meer

Relevant zijn en blijven!

Hoe relevant ben je eigenlijk? En voor wie: klanten, aandeelhouders, medewerkers, jezelf? En hoe zorg je ervoor dat je over 3-5 jaar nog steeds revelant bent? Deze middag delen we graag onze inzichten en zijn we er van overtuigd dat je op zijn minst geprikkeld en geïnspireerd naar huis gaat. Donderdagmiddag 5 april organiseren wij […]

lees meer

Impact Meet Up

Op 16 november gaan we als Dutch Leaders met Young Professionals samen aan de slag om een actieve bijdrage te leveren aan het project Kansen voor alle Kinderen. Ook meedoen? Meldt je aan bij Camiel.

lees meer

Feestelijke lancering Dutch Leaders

Op 22 mei in de avond is Dutch Leaders op feestelijke wijze gelanceerd. Het was een erg zonnige bijeenkomst met een inspirerende bijdrage van Ron Steenkuijl, RvB van ADG Diensten Groep. We kijken met een goed gevoel terug op een dag met een grote opkomst van bevriende relaties.

lees meer