Wie zijn wij?

In 2014 zijn we met veel enthousiasme gestart met open leiderschapsprogamma’s.

Inmiddels is Dutch Leaders uitgegroeid tot een bureau met gepassioneerde begeleiders met jarenlange ervaring bij diverse (middel)grote organisaties.

Naast onderstaande vaste kern werken wij met een grote pool van toptrainers, facilitators, coaches en inspirators.Pierre Mellegers

Informatietechnoloog (Ing) en veranderkundige (SIOO) met psychologische (Gestalt en Psychosynthese) achtergrond. Gecertificeerd coach/counselor, trainer. Mede auteur van ‘De Canon van het Leren’ 2013. Ervaring in management consultancy, leiderschapsontwikkeling, management development; voormalig werkgevers Shell, Logica, KPMG, Eneco, Rabobank. Fervent duursporter voor goede doelen; in 2016 met team ECSC kanaal Dover - Calais over gezwommen voor Metakids. Managing Partner  Dutch Leaders.

Camiel van Damme

Sociaal ondernemer met HR & veranderkundige (Nyenrode) achtergrond. Opgeleid in de natuurkunde, gecertificeerd coach, trainer, topsport, ervaren bestuurder o.a. in Verpleeghuiszorg en NVP (Personeelsmanagement & Organisatie ontwikkeling). Expert in matchmaking! Achtergrond bemiddeling, netwerken, interim management, teamvorming & persoonlijke ontwikkeling; voormalig werkgevers oa Achmea, Randstad, Yacht. Managing Partner Dutch Leaders.

Zwaantje van Streun

Energieke, sociale, positieve en goedlachse organisator. Ervaren in officemanagement, projectmanagement en hospitality management. Ze krijgt energie van veel ‘reuring’. Haar spilfunctie binnen Dutch Leaders is dan ook meer dan passend! Voormalig werkgevers zijn onder meer Intercontinental Hotel Group (Front Office en Conference Sales) en Eureko/Achmea (PA RvB). Actief binnen tennisclub, fietst veel en is graag in, op en rond het water.

Laura de Lange

Tijdens en na mijn studie psychologie in Amsterdam heb ik mijn passie ontdekt: mensen bewust maken van wie ze zijn, wat hun kracht en potentie is. Hierbij gebruik ik mijn positieve instelling en veerkracht – graag denk ik in oplossingen. Ik ben intuïtief en analytisch sterk en krachtig ondernemend. Objectief en helder neem ik waar wat de kern van het probleem is. Mijn kracht is begrijpelijk communiceren en zonder oordeel. Door het leven te leven heb ik geleerd gelukkig te zijn met wat je hebt. Als mens ben ik; moeder, coach, vriendin, trainer, perfectionist (maar daar werk ik nog aan), therapeut, wereldburger en natuurvoedingsadviseur.

Andrea Bakker

Wakkert het vuur aan bij mensen en teams in transitie. Bedrijfskundige en veranderkundige van oorsprong, inmiddels ruim 20 jaar (internationale) ervaring in transformatie, leiderschap- en teamontwikkeling. Gefascineerd door thema’s als: congruent leiderschap (‘je bent je tent’), hoe inspireer en breng je anderen in beweging en hoe doorbreek je ‘de waan van de dag’. Dit vraagt om een andere mindset en manier van doen. Intuïtiever. Met meer aandacht voor authenticiteit, creativiteit en experimenteren. Voormalige opdrachtgevers en werkgevers onder meer: Unilever, Danone, NS en KPMG. Partner bij Dutch Leaders.

Yvette Stemerding

Ondernemer, trainer, coach met pedagogische achtergrond. Specialismen zijn persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en stressmanagement. Het ontwikkelen van eigen talent en jezelf uitdagen houdt bij mij nooit op en dat gun ik anderen ook! Creatief, verbindend met een hang naar nieuwe ontwikkelingen/innovatie. Voormalige werkgevers en opdrachtgevers zijn Randstad, Heineken, Vitae en Rabobank op commercieel gebied, management, HR en directie. Partner Dutch Leaders.

Nando Pille

Levensgenieter pure sang. Als trainer en coach staat voor mij het menselijk contact voorop. Gespecialiseerd in moeilijke zaken makkelijk (bespreekbaar) maken en dan de eerste stap zetten. No-nonsense aanpak. Hospitality en Commercialiteit gaan bij mij hand in hand: wat we hier doen moet ergens (anders) iemand wat opleveren. Met dit soort vragen ga je terug naar de basis om vanaf daar te bouwen. Voormalige werkgevers en opdrachtgevers zijn Landal GreenParks, Sandton Hotel Groep, Hotelschool The Hague, Smurfit Kappa, Rabobank, Meander Ziekenhuis, Medisch Centrum Leeuwarden, Curaçao buro of tourisme. Partner Dutch Leaders.

Geert Jurrie Schutte

Trainer/coach met onderwijskundige en pedagogische achtergrond. Gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, leiderschaps- en teamontwikkeling. Gecertificeerd in het werken met drijfveren middels Profile Dynamics® en ervaring in het ontwikkelen van leertrajecten. Het ont-wikkelen van jezelf, je leiderschap en je team is een (onder)zoektocht die ik zelf graag ga en waarbij ik anderen graag mee op reis neem. Gedreven hardloper en passie voor muziek. Voormalige werkgevers en opdrachtgevers zijn onder meer: NCOI, H-L, Rabobank en CZ. Partner Dutch Leaders.

Laila Schumann

Houd van lachen, uitdagingen en verbinding creëren. Ik begeleid mensen in het realiseren van hun krachten en dromen. Naast traditionele coaching methodes, maak ik graag gebruik van (kick-)boks/sport trainingen. Opgeleid in maatschappelijk werk en afgestudeerd in PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics). Met Tibetaanse/Duitse roots en veel internationale werkervaring (o.a. Zuid-Afrika, India en in vluchtelingenkampen op Lesbos), ben ik thuis in vragen over ‘identiteit’ en ‘maatschappelijke/culturele verwachtingen’. Authentiek, energiek en vol vertrouwen in het leven. Partner Dutch Leaders.

Dave Doornbos

Mens (Ondernemer, Systeemopsteller, Coach, Trainer, Man, Vader en nog veel meer). Mijn persoonlijke missie is om mensen te verbinden met hun zelf en vanuit de kern te laten leven. Voorbij het denken en in de kracht van zijn. Sinds 2002 werkzaam bij de brandweer als onder andere Officier van Dienst. Daarnaast organisator van verschillende evenementen; oa beklimming Kilimanjaro, Triatlon op IJsland en Oostenrijk voor de stichting Ice4life. Partner Dutch Leaders.

Carolien Gadella – van Wersch

Sociaal ondernemer en expert op het gebied van' toekomstbestendigheid'. Communicatie, Post-doc Corporate Responsibility en een MBA. Geeft trainingen, doceert aan de Erasmus Universiteit, Haagse Hogeschool en Nyenrode. Verder eigenaar van Double Purpose waarmee zij het normaal wil laten worden dat geld verdienen prima samen gaat met een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.  Voormalige werkgevers: Nike, Beco en EY. Partner Dutch Leaders.

Sander Aarts

Gespecialiseerd in het optreden in een dynamische en complexe omgeving, het presteren onder druk en het uitvoeren van speciale operaties. Jarenlang operationeel gediend als teamleider binnen Special Forces van het Korps Mariniers en als opvolgende pelotonscommandant van M-squadron: de antiterreureenheid. Oprichter van Unbreakable: trainingen gebaseerd op inzichten uit de Special Forces. Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Partner Dutch Leaders.

Onze missie

Leiderschap in transities.

Secure base leiderschap binnen organisaties versterken zodat iedereen het beste uit zichzelf en anderen kan halen om daarmee een positieve bijdrage te  leveren aan alle maatschappelijke veranderingen die op ons af komen.

Onze visie

Onze visie is dat mensgericht leiderschap belangrijker is dan ooit.

Leiders nemen hier regie in door zélf hun persoonlijke doelen & waarden te ontdekken en uit te dragen. Daardoor maken zij aantrekkelijke en duurzame ontwikkelingen mogelijk. Organisaties die vanuit mensgericht leiderschap waarde creëren, binden betrokken mensen aan zich en realiseren high performance.

Het tijdperk is aangebroken om samen te bouwen aan een gezonde toekomst voor iedereen.

Dutch Leaders – Dragon dream

Dutch Leaders voedt mijn leven
genereert vermogen
en maakt potentieel in mensen vrij

het genereert impact en brengt beweging op gang
ik kan er van leven
en mijn identiteit is zichtbaar

ik word gezien in wie ik ben
en in wat ik nodig heb
ik verzilver er mijn talenten

Ik lever een werkelijke bijdrage
aan een hoger doel, dat groter is dan mijzelf
regelmatig brengt het mij een grote glimlach

mijn gezin is onderdeel van Dutch Leaders
ik blijf er steeds meer leren,
heb prachtige ontmoetingen

en het kind in mij leeft op
en roept hoera!

ik praat met trots over Dutch Leaders
dat er voor mij is in goede en in slechte tijden
het houdt mij fit!

mensen voelen zich er thuis
Dutch Leaders laat een wezenlijke legacy na
als ze ophoudt te bestaan

het inspireert anderen tot nieuwe ontdekkingen

Events

Samen met onze inspiratie sessies organiseren wij uitdagende sessies voor onze relaties, soms als ‘proeverij’ van één van onze programma’s en soms als losstaand inspirerend evenement.

Coaching tijdens de corona periode

Wordt jouw business ook geraakt door het Corona virus en wil jij de komende periode in verbinding blijven met je klanten, collega’s die thuis werken of die ziek zijn of extra druk ervaren? Vooral nu, vandaag en morgen vinden wij het belangrijk om in verbinding te blijven. Met onszelf, met jou, met elkaar. Wij hebben […]

lees meer

Het systeem van je organisatie ontdekken

We gaan inzicht creëren in hoe de onderstromen werken in je organisatie. Het (snelle) onbewuste patroon dat maakt dat sommige dingen soepel verlopen en andere juist helemaal niet! Daar waar mensen bij elkaar komen en samen werken ontstaan er complexe(re) systemen. Een van de meest basale vragen die onbewust voorbij komt, is: “hoor ik er […]

lees meer
Bekijk alle Events


Tab 1
Tab 2

Coaching tijdens de corona periode

Wij bieden gratis online coaching aan!

You have Successfully Subscribed!