Wie zijn wij?

Wij zijn drie gedreven ondernemers met jarenlange ervaring bij diverse (middel)grote organisaties. We zijn professioneel geschoold in het coachen, trainen & ontwikkelen van management & directie; zowel individueel als op team en op organisatieniveau.

Wij zijn partners bij Dutch Leaders en werken samen met toptrainers, facilitators, coaches en inspirators.Camiel van Damme

Sociaal ondernemer met HR & veranderkundige (Nyenrode) achtergrond. Opgeleid in de natuurkunde, gecertificeerd coach, trainer, topsport, ervaren bestuurder o.a. in Verpleeghuiszorg en NVP (Personeelsmanagement & Organisatie ontwikkeling). Expert in matchmaking! Achtergrond bemiddeling, netwerken, interim management, teamvorming & persoonlijke ontwikkeling; voormalig werkgevers oa Achmea, Randstad, Yacht.

Pierre Mellegers

Informatietechnoloog (Ing) en veranderkundige (SIOO) met psychologische (Gestalt en Psychosynthese) achtergrond. Gecertificeerd coach/counselor, trainer. Mede auteur van ‘De Canon van het Leren’ 2013. Ervaring in management consultancy, leiderschapsontwikkeling, management development; voormalig werkgevers Shell, Logica, KPMG, Eneco, Rabobank. Fervent duursporter voor goede doelen; in 2016 met team ECSC kanaal Dover - Calais over gezwommen voor Metakids.

Jeroen Koopen

Ondernemer, levensgenieter en pragmaticus. Verbinder van mensen, concepten en idealen. Oprichter & eigenaar van BlueSkyBehaviour.  Mijn ambitie ligt in het “verbinden” van mensen. Ik heb 6 jaar werkervaring als manager en 9 jaar als trainer/coach bij Krauthammer International (partner). Daarnaast ook mede-oprichter en voorzitter van Stichting WereldCoach als ook eigenaar van de organisatie AutiWorks!

Zwaantje van Streun

Energieke, sociale, positieve en goedlachse organisator. Ervaren in officemanagement, projectmanagement en hospitality management. Ze krijgt energie van veel ‘reuring’. Haar spilfunctie binnen Dutch Leaders is dan ook meer dan passend! Voormalig werkgevers zijn onder meer Intercontinental Hotel Group (Front Office en Conference Sales) en Eureko/Achmea (PA RvB). Actief binnen tennisclub, fietst veel en is graag in, op en rond het water.

Carolien Gadella – van Wersch

Sociaal ondernemer en expert op het gebied van' toekomstbestendigheid'. Communicatie, Post-doc Corporate Responsibility en een MBA. Geeft trainingen, doceert aan de Erasmus Universiteit, Haagse Hogeschool en Nyenrode. Verder eigenaar van Double Purpose waarmee zij het normaal wil laten worden dat geld verdienen prima samen gaat met een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.  Voormalige werkgevers: Nike, Beco en EY. Associate Partner Dutch Leaders.

Sander Aarts

Gespecialiseerd in het optreden in een dynamische en complexe omgeving, het presteren onder druk en het uitvoeren van speciale operaties. Jarenlang operationeel gediend als teamleider binnen Special Forces van het Korps Mariniers en als opvolgende pelotonscommandant van M-squadron: de antiterreureenheid. Oprichter van Unbreakable: trainingen gebaseerd op inzichten uit de Special Forces. Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Associate Partner Dutch Leaders.

Yvette Stemerding

Ondernemer, trainer, coach met pedagogische achtergrond. Specialismen zijn persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Het ontwikkelen van eigen talent en jezelf uitdagen houdt bij mij nooit op en dat gun ik anderen ook! Creatief, verbindend met een hang naar nieuwe ontwikkelingen/innovatie. Voormalige werkgevers en opdrachtgevers zijn Randstad, Heineken, Vitae en Rabobank op commercieel gebied, management, HR en directie. Associate Partner Dutch Leaders.

Dave Doornbos

Mens (Ondernemer, Systeemopsteller, Coach, Trainer, Man, Vader en nog veel meer). Mijn persoonlijke missie is om mensen te verbinden met hun zelf en vanuit de kern te laten leven. Voorbij het denken en in de kracht van zijn. Sinds 2002 werkzaam bij de brandweer als onder andere Officier van Dienst. Daarnaast organisator van verschillende evenementen; oa beklimming Kilimanjaro, Triatlon op IJsland en Oostenrijk voor de stichting Ice4life. Associate Partner Dutch Leaders.

Onze missie

Positieve impact creëren via bewust leiderschap in de mens, in alle omgevingen waar dit zich kan manifesteren: werk, thuis, in een maatschappelijke rol en bij jezelf.


Ontwikkeling toegankelijk maken voor alle generaties, potentieel in mensen vrij maken, inspiratie faciliteren, generaties aan elkaar verbinden.


De aarde waarop we wonen goed achter laten voor toekomstige generaties.


Dutch leaders ontwikkelt leiderschap voor huidige en toekomstige generaties in Nederland met als BHAG (Big Hairy Audacious Goal): duurzaamheid creëren voor de aarde en haar toekomstige generaties door economische en maatschappelijke initiatieven met elkaar te verbinden.


Onze visie

Onze visie is dat waarde en maatschappelijk gedreven leiderschap in organisaties belangrijker is dan ooit.
Organisaties die ook niet-financiële waarde creëren hebben tevredener mensen aan zich gebonden en realiseren een grote klant tevredenheid!!

Instituties bestaan niet meer. Het tijdperk van samen betekenis geven aan waarden & normen in de business en maatschappij is aangebroken.

Leiders kunnen hier regie in nemen door zélf persoonlijke doelen & waarden te ontdekken en deze uit te dragen, waardoor zij nieuwe business proposities ontwikkelen.

Dutch Leaders heeft speciale programma’s gemaakt die bijdragen!

Dutch Leaders – Dragon dream

Dutch Leaders voedt mijn leven
genereert vermogen
en maakt potentieel in mensen vrij

het genereert impact en brengt beweging op gang
ik kan er van leven
en mijn identiteit is zichtbaar

ik word gezien in wie ik ben
en in wat ik nodig heb
ik verzilver er mijn talenten

Ik lever een werkelijke bijdrage
aan een hoger doel, dat groter is dan mijzelf
regelmatig brengt het mij een grote glimlach

mijn gezin is onderdeel van Dutch Leaders
ik blijf er steeds meer leren,
heb prachtige ontmoetingen

en het jongetje in mij leeft op
en roept hoera!

ik praat met trots over Dutch Leaders
dat er voor mij is in goede en in slechte tijden
het houdt mij fit!

mensen voelen zich er thuis
Dutch Leaders laat een wezenlijke legacy na
als ze ophoudt te bestaan

het inspireert anderen tot nieuwe ontdekkingen

Events

Samen met onze inspiratie sessies organiseren wij uitdagende sessies voor onze relaties, soms als ‘proeverij’ van één van onze programma’s en soms als losstaand inspirerend evenement.

Gastvrijheid van Hutten

Organisaties die waarde gedreven opereren lijken de beste papieren te hebben. Daarom zijn we op bezoek gegaan bij familiebedrijf Hutten. Vanuit Brabant bedienen ze steeds meer organisaties in Nederland met hun catering en hospitality filosofie. Onze gastheer Pascal Verheugd, HR directeur, heeft ons meegenomen in de basis filosofie. Medewerkers bestaan niet, samenwerkers wel. Waarden staan voorop, […]

lees meer

IJsbad sessie met Dave

Vandaag hebben we wederom een aantal relaties kunnen uitdagen. We zijn onder inspirerende leiding van Dave Doornbos aan de slag gegaan met onze Mind & Body. Na een kritische vragenronde: waarom ben je eigenlijk hier en wat wil je bereiken, zijn we actief aan de slag gegaan. Ademhalen blijkt een activiteit waar we ons nooit […]

lees meer
Bekijk alle Events