Wie zijn wij?

Wij zijn gepassioneerde begeleiders met jarenlange ervaring bij diverse (middel)grote organisaties.

We zijn professioneel geschoold in het coachen, trainen, begeleiden & ontwikkelen van (top)mensen in organisaties; op individueel, op team en op organisatie niveau.

Als partners bij Dutch Leaders werken wij met veel plezier samen met elkaar en met een grote pool van toptrainers, facilitators, coaches en inspirators.Camiel van Damme

Sociaal ondernemer met HR & veranderkundige (Nyenrode) achtergrond. Opgeleid in de natuurkunde, gecertificeerd coach, trainer, topsport, ervaren bestuurder o.a. in Verpleeghuiszorg en NVP (Personeelsmanagement & Organisatie ontwikkeling). Expert in matchmaking! Achtergrond bemiddeling, netwerken, interim management, teamvorming & persoonlijke ontwikkeling; voormalig werkgevers oa Achmea, Randstad, Yacht.

Pierre Mellegers

Informatietechnoloog (Ing) en veranderkundige (SIOO) met psychologische (Gestalt en Psychosynthese) achtergrond. Gecertificeerd coach/counselor, trainer. Mede auteur van ‘De Canon van het Leren’ 2013. Ervaring in management consultancy, leiderschapsontwikkeling, management development; voormalig werkgevers Shell, Logica, KPMG, Eneco, Rabobank. Fervent duursporter voor goede doelen; in 2016 met team ECSC kanaal Dover - Calais over gezwommen voor Metakids.

Zwaantje van Streun

Energieke, sociale, positieve en goedlachse organisator. Ervaren in officemanagement, projectmanagement en hospitality management. Ze krijgt energie van veel ‘reuring’. Haar spilfunctie binnen Dutch Leaders is dan ook meer dan passend! Voormalig werkgevers zijn onder meer Intercontinental Hotel Group (Front Office en Conference Sales) en Eureko/Achmea (PA RvB). Actief binnen tennisclub, fietst veel en is graag in, op en rond het water.

Carolien Gadella – van Wersch

Sociaal ondernemer en expert op het gebied van' toekomstbestendigheid'. Communicatie, Post-doc Corporate Responsibility en een MBA. Geeft trainingen, doceert aan de Erasmus Universiteit, Haagse Hogeschool en Nyenrode. Verder eigenaar van Double Purpose waarmee zij het normaal wil laten worden dat geld verdienen prima samen gaat met een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.  Voormalige werkgevers: Nike, Beco en EY. Partner Dutch Leaders.

Sander Aarts

Gespecialiseerd in het optreden in een dynamische en complexe omgeving, het presteren onder druk en het uitvoeren van speciale operaties. Jarenlang operationeel gediend als teamleider binnen Special Forces van het Korps Mariniers en als opvolgende pelotonscommandant van M-squadron: de antiterreureenheid. Oprichter van Unbreakable: trainingen gebaseerd op inzichten uit de Special Forces. Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Partner Dutch Leaders.

Yvette Stemerding

Ondernemer, trainer, coach met pedagogische achtergrond. Specialismen zijn persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en stressmanagement. Het ontwikkelen van eigen talent en jezelf uitdagen houdt bij mij nooit op en dat gun ik anderen ook! Creatief, verbindend met een hang naar nieuwe ontwikkelingen/innovatie. Voormalige werkgevers en opdrachtgevers zijn Randstad, Heineken, Vitae en Rabobank op commercieel gebied, management, HR en directie. Partner Dutch Leaders.

Dave Doornbos

Mens (Ondernemer, Systeemopsteller, Coach, Trainer, Man, Vader en nog veel meer). Mijn persoonlijke missie is om mensen te verbinden met hun zelf en vanuit de kern te laten leven. Voorbij het denken en in de kracht van zijn. Sinds 2002 werkzaam bij de brandweer als onder andere Officier van Dienst. Daarnaast organisator van verschillende evenementen; oa beklimming Kilimanjaro, Triatlon op IJsland en Oostenrijk voor de stichting Ice4life. Partner Dutch Leaders.

Geert Jurrie Schutte

Trainer/coach met onderwijskundige en pedagogische achtergrond. Gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, leiderschaps- en teamontwikkeling. Gecertificeerd in het werken met drijfveren middels Profile Dynamics® en ervaring in het ontwikkelen van leertrajecten. Het ont-wikkelen van jezelf, je leiderschap en je team is een (onder)zoektocht die ik zelf graag ga en waarbij ik anderen graag mee op reis neem. Gedreven hardloper en passie voor muziek. Voormalige werkgevers en opdrachtgevers zijn onder meer: NCOI, H-L, Rabobank en CZ. Partner Dutch Leaders.

Nando Pille

Levensgenieter pure sang. Als trainer en coach staat voor mij het menselijk contact voorop. Gespecialiseerd in moeilijke zaken makkelijk (bespreekbaar) maken en dan de eerste stap zetten. No-nonsense aanpak. Hospitality en Commercialiteit gaan bij mij hand in hand: wat we hier doen moet ergens (anders) iemand wat opleveren. Met dit soort vragen ga je terug naar de basis om vanaf daar te bouwen. Voormalige werkgevers en opdrachtgevers zijn Landal GreenParks, Sandton Hotel Groep, Hotelschool The Hague, Smurfit Kappa, Rabobank, Meander Ziekenhuis, Medisch Centrum Leeuwarden, Curaçao buro of tourisme. Partner Dutch Leaders.

Andrea Bakker

Energieke aanzetter. Wakkert graag het vuur aan in mensen en teams. Bedrijfskundige van oorsprong, inmiddels ruim 20 jaar ervaring in transformatie, leiderschap- en teamontwikkeling. Met een fascinatie voor blijvende impact en het doorbreken van 'de waan van de dag'. Ik geloof dat er veel meer potentieel zit in mensen, teams en organisaties. En dat we dit potentieel te weinig gebruiken door ingesleten patronen, gedoe en (soms onbewust) gedrag. Het gaat dus vooral om weer wakker worden en anders denken en doen. Voormalige opdrachtgevers en werkgevers onder meer: Unilever, Danone, NS, ABN AMRO en KPMG. Partner Dutch Leaders.

Onze missie

Mensgericht leiderschap ontwikkelen door ontwikkeling toegankelijk te maken voor alle generaties, het potentieel in mensen vrij te maken, inspiratie te faciliteren en generaties aan elkaar te verbinden, waarmee we de aarde waarop we wonen goed achter laten voor toekomstige generaties.

Onze visie

Onze visie is dat waarde en maatschappelijk gedreven leiderschap in organisaties belangrijker is dan ooit.
Organisaties die ook niet-financiële waarde creëren hebben tevredener mensen aan zich gebonden en realiseren een grote klant tevredenheid!!

Het tijdperk van samen betekenis geven aan waarden & normen in organisaties en de maatschappij is aangebroken.

Leiders kunnen hier regie in nemen door zélf persoonlijke doelen & waarden te ontdekken en deze uit te dragen, waardoor zij nieuwe, aantrekkelijke en duurzame proposities ontwikkelen.

Dutch Leaders heeft speciale programma’s gemaakt die bijdragen!

Dutch Leaders – Dragon dream

Dutch Leaders voedt mijn leven
genereert vermogen
en maakt potentieel in mensen vrij

het genereert impact en brengt beweging op gang
ik kan er van leven
en mijn identiteit is zichtbaar

ik word gezien in wie ik ben
en in wat ik nodig heb
ik verzilver er mijn talenten

Ik lever een werkelijke bijdrage
aan een hoger doel, dat groter is dan mijzelf
regelmatig brengt het mij een grote glimlach

mijn gezin is onderdeel van Dutch Leaders
ik blijf er steeds meer leren,
heb prachtige ontmoetingen

en het kind in mij leeft op
en roept hoera!

ik praat met trots over Dutch Leaders
dat er voor mij is in goede en in slechte tijden
het houdt mij fit!

mensen voelen zich er thuis
Dutch Leaders laat een wezenlijke legacy na
als ze ophoudt te bestaan

het inspireert anderen tot nieuwe ontdekkingen

Events

Samen met onze inspiratie sessies organiseren wij uitdagende sessies voor onze relaties, soms als ‘proeverij’ van één van onze programma’s en soms als losstaand inspirerend evenement.

DUTCH LEADERS PIT STOPS

Ook wel eens een PIT-STOP nodig? Even tijd voor vertragen i.p.v. versnellen. Even investeren in je zelf, in je eigen leiderschap, zonder langlopende programma’s. Even verbinden met andere mensen met andere verfrissende inzichten? Kies dan voor het Dutch Leaders PIT Stop abonnement en maak voor 2019 nu nog een keuze uit onderstaande workshops. INSCHRIJVEN   […]

lees meer

Dutch Leaders PIT-STOP Event – programma

Het thema is vertragen, verdiepen, versnellen?! Iets waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben. Waar ga ik voor? Wat is nodig in deze context? Waar heb ik behoefte aan? En hoe zit dat met de ander? We hebben een tiental inspirerende mini-workshops voor je gemaakt waarin je kunt proeven, ruiken en ervaren. Daarnaast lanceren we […]

lees meer
Bekijk alle Events


Sterke Mensen Experience

Sterke mensen maken sterke organisaties. Dutch Leaders en ArrangeGroup bundelen krachten in Sterke Mensen Experience op vrijdag 7 februari 2020. Een inspirerend event over mensgericht leiderschap dat je raakt en je in beweging brengt. Keynote speakers, George Kohlrieser en Jitske Kramer, nemen je mee in een doorleefd thema en inspireren je met hun beste lessen over mensgericht leiderschap.

You have Successfully Subscribed!