1. Home
  2.  » Over DutchLeaders

missie en visie

Leadership for lives, daar gaan we voor. Ons doel is om het secure base leiderschap binnen organisaties te versterken zodat iedereen het beste uit zichzelf en anderen kan halen. Leiderschap nemen in transities is waar wij goed in zijn. Met dit alles leveren een positieve bijdrage aan alle maatschappelijke veranderingen die op ons af komen en voegen we waarde toe aan al het leven, van wieg tot graf.

Onze visie is dat mensen centraal stellen in leiderschap belangrijker is dan ooit. Leiders nemen hier regie in door zélf hun persoonlijke doelen & waarden te ontdekken en uit te dragen. Daardoor maken zij aantrekkelijke en duurzame ontwikkelingen mogelijk. Leiders die van (mensen in) hun organisaties secure bases maken, realiseren flow en ‘winning’ performance.

Ontwikkelen op alle niveaus

Bij Dutch Leaders zijn wij gericht op ontwikkeling van mensen, dat doen we samen met jou. Begin bij de basis en ontwikkel jezelf door middel van ons coaching- of individueel programma. Vervolgens maken wij graag maatwerk transitie programma’s voor jouw organisatie. We kijken daarmee naar de verschillende lagen en teams en bepalen een passende aanpak. Samen gaan we voor transitie!

Als expert op het gebied van ontwikkeling bieden wij ten slotte ook de transitie coach opleiding aan. Hiermee professionaliseer je jezelf tot allround coach.

Dutch Leaders werkt met én via mensen. We verzamelen al jarenlang relaties om ons heen, van collega tot trainer/coach tot klant. We genieten van groei met elkaar en samen dragen we bij aan onze samenleving.

onze organisatiestructuur

Dutch Leaders is een netwerkorganisatie en bestaat uit verschillende lagen, waarin verbinding en een warme relatie centraal zijn. Wij werken vaak langdurig samen met de mensen met wie wij in contact komen. Dit geldt zowel voor onze relaties, klanten als samenwerkende trainers/coaches.
Het is mogelijk om je aan te sluiten bij onze community, je bouwt daarmee actief aan jouw groei, de groei van Dutch Leaders en aan de wereld om ons heen. Ten slotte is het ook mogelijk om te investeren en aandeelhouder te worden.

\

coaches / trainers / warme relaties

Content Here

\

Dutch Leaders community

Content Here

\

Actieve bouwers

Content Here

\

Aandeelhouders

Content Here

Ja, ik wil...

  • Mezelf ontwikkelen
  • Mensgerichtheid in mijn organisatie
  • Een bijdrage leveren aan de wereld

Velen gingen je al voor en maakten een grote stap in hun ontwikkeling! Verlang je ook naar deze transitie? Neem contact op hoe wij jou verder kunnen helpen als mens, medewerker, leider, coach, moeder, vader, …