Ben je op zoek naar ontwikkeling en begeleiding?

Wij geloven in uitgaan van eigen kracht, jouw eigen IK. Als je lekker in je vel zit, weet wat je aankan, dat soms spannend vindt én bereid bent om in het diepe te springen…dan kan er FLOW ontstaan. Wij helpen je om in jouw eigen systeem een stap vooruit te maken.

Ben je een coach, begeleider, ontwikkelaar?

‘Ik word meer ik, naarmate jij meer jij wordt.’ Professionele ontwikkeling is een continu proces van persoonlijke groei in relatie tot onze cliëntsystemen. Wij begeleiden professionele transformatieprocessen in het ontwikkelen van een authentieke professionele identiteit.

Ben je een leider? en werk je in en aan je organisatie?

Leiders die vorm geven aan transities en open systemen ontwikkelen, creëren excellente ondernemingen. Zij nemen verantwoordelijkheid voor mensen met wie ze samenwerken en voor de toekomst van onze samenleving. Onze focus ligt op het ontwikkelen van een sterke secure base als basis voor mensgericht leiderschap.

Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling?

Wij geloven in uitgaan van eigen kracht, jouw eigen IK. Als je lekker in je vel zit, weet wat je aankan, dat soms spannend vindt én bereid bent om in het diepe te springen…dan kan er FLOW ontstaan. Wij helpen je om in jouw eigen systeem een stap vooruit te maken.

Wij bieden maatwerk activiteiten om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling. We werken met allround trainers/coaches die vele methodieken vaardig zijn én specialisten die precies weten wat er voor een specifieke vraag nodig is, zoals bij burnout of reïntegratie na heftige ziekte. Methodieken waar we fan van zijn? Systemisch werken (Hellinger), Secure Base Leadership (Kohlrieser), Awareness (Gestalt) of Effortless Coaching (Meerstadt).

Programma’s

Secure Base Personal Journey (open inschrijving); persoonlijke ontwikkeling voor iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen.

Je beste zelf: een jaarprogramma gericht voor degene die een nieuwe context willen creëren of ondernemender willen worden: screw it, just do it.’  In 2021 organiseren we voor deelnemers aan dit programma een congres met als gast Richard Branson.

INDIVIDUEEL

Coach nodig? Vindt jouw coach – wij hebben een poule van > 50 coaches!

Executive coaching: coaching op leiderschap vraagstukken

Coach matching (incompany) – match via de portal van de werkgever

Coaching, ontwikkelen en begeleiden

Professionals die betekenis geven aan secure base in hun klant-systemen, creëren een context waarin mensen hun eigen verwachtingen overtreffen. Wij bieden diepgaande programma’s aan voor professionals die willen werken aan hun professionals identiteit.

Tijdelijk capaciteit nodig om jouw organisatie in verandering te begeleiden? We zetten ervaren organisatie ontwikkelaars en interim managers in die bijdragen én altijd werken vanuit het sterker maken van de bestaande organisatie. Samen vooruit!

Programma’s

Transitie coach: een opleiding tot professionele coach (NobCo gecertificeerd).

HR transitie leiderschap: een programma voor HR professionals.

INTERIM

Projectmatige of interim oplossingen om te ondersteunen bij organisatie ontwikkeling.

Leiding geven aan transities

Een krachtig team ontstaat door mensen die het beste in zichzelf en anderen naar boven willen halen. Wij werken aan de ontwikkeling van high performance teams en zetten specialisten in uit de topsport & defensie, met kennis van organisatie opstellingen (Hellinger) of drijfveren zodat ook de diversiteit van jouw team optimaal benut wordt.

Grote transities die moeten slagen; wanneer de buitenwereld grote verandering vraagt van jouw organisatie: wij begeleiden kernpersonen om met deze taak aan de slag te kunnen. De reis van de held die alles tegenkomt wat nodig is om een (grote) stap te maken. Wij noemen dit EarthBound Leadership.

Programma’s

Secure Base Leadership Trail: een leiderschapsprogramma gebaseerd op het werk van George Kohlrieser.

Leiderschap door verbinding – Female Dutch Leaders (incompany) een initiatief van vier vrouwen die aan elkaar zijn verbonden door hun gezamenlijke droom: leiders in staat te stellen om zichzelf en de ander te dragen.

Deep Dive Legacy Trail’ voor zeer ervaren managers & directeuren – samen op reis & bijdragen!

INCOMPANY – team/organisatie ontwikkeling

  • Samen werken aan high performance teams
  • Ontwikkel programma’s voor (top) managers

INTERCOMPANY – earthbound leadership: organisatie & transitie begeleiding

  • Grote thema’s in de organisatie aanpakken, via een uniek concept met impact
  • Intensieve reis die oplossingen biedt voor grote transitie vraagstukken
  • Samen met Open Systeem ontwikkelaar Frank Heckman, ervaring van spectaculaire transities en onze reizende faculteit werken we real time aan vraagstukken die intensief zijn, impactvol en moeten slagen.

Coaching tijdens de corona periode

Wij bieden gratis online coaching aan!

You have Successfully Subscribed!