Advanced HR Impact Trail

Ontwikkelen van HR leiderschapskarakters. Persoonlijkheden die impact maken.

Ben jij een HR professional die graag het verschil maakt en waarde toevoegt? Ben je succesvol en wil je toch weten hoe je naar ‘the next level’ komt? De Advanced HR Impact trail (AHRIT) haalt je uit je comfortzone en daagt je uit om continu van systemisch perspectief te wisselen om tot betere interventies te komen in je werkpraktijk.


AHRIT is een grensverleggend leiderschapsprogramma voor HR professionals. Je persoonlijke methodologie krijgt een theoretische basis en is tegelijkertijd verankert in je persoonlijke kwaliteiten en potentieel. Het leerproces is gericht op het vergroten van zelfkennis, het expliciet maken van je talenten en je potentieel, het bewust inzetten van HR interventies en daarmee het vergroten van je HR impact.


Na 9 maanden heb je een persoonlijke methodologie ontwikkeld die gebaseerd is op jouw unieke, authentieke en volledige set aan persoonlijke interventies. Je vervult niet de functie van HR business partner, je vervult jezelf in wat je kunt zijn: HR Leider met ‘next level’ impact.


Door de diversiteit aan deelnemers is AHRIT een rijke leer- en ontmoetingsplek. Iedereen levert vanuit zijn eigen achtergrond en ervaring een bijdrage aan het leerproces. Wie AHRIT volgt, is bereid zijn eigen grenzen te onderzoeken, zich kwetsbaar op te stellen door zich te laten coachend en om te experimenteren in zijn werkpraktijk. Met AHRIT bereid je bovendien je professionele netwerk uit met collega-deelnemers en docenten die dezelfde passie voor het vak delen en stimuleren we je tot het behalen van de titel: Certified HR Professional.


Docenten: Dr. Hans Vermaak, Ria Verlinden, Prof. Dr. Manon Ruiters en Lidia Schwab.

 

Het programma

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Intake

Na je inschrijving ontvang je een uitnodiging voor een collegiaal gesprek. Daarnaast volgt er een intake met het MT waar je onderdeel van uitmaakt.

Vijf kennislabs

tijdens deze bijeenkomsten ligt de focus op het verrijken en verdiepen van theoretische kennis. We werken tijdens deze sessies met experts die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Er wordt geoefend met de theorie en vindt er praktijk-uitwisseling plaats; 5 bijeenkomsten van 3 dagen elke 2 maanden; start op donderdag 19.00 tot 22.00, vrijdag 9.00 – 21:00 en zaterdag 9.00 – 12.00.

Vier praktijkdagen

Setting waar je werkt aan je eigen case-study en je HR Impact wordt onderzocht op methodisch handelen.

Vier inspiratie sessies

inspiratie meetings met experts op het gebied van psychologie/neuro wetenschap, corporate antropologie, transitie processen, systemisch werk. Deze sessies zijn bedoeld om op thema's te verdiepen.

Resultaten

  • Advanced impliceert dat jij als HR professional al verschil hebt gemaakt en waarde toevoegt. Je ziet jezelf als succesvol en toch wil je weten hoe je naar de next level kunt komen. Als deelnemer aan dit programma word je uitgedaagd om continu van systemisch perspectief te wisselen om tot de juiste interventie te komen met betrekking tot het voorliggende vraagstuk.

Beschikbare data

Programma Startdatum Beschikbaarheid
Advanced HR Impact Trail 3 maart 2020 Er zijn nog 5 PLAATSEN beschikbaar
Inschrijven
Bekijk alle programmas

Inschrijfformulier

Sterke Mensen Experience

Sterke mensen maken sterke organisaties. Dutch Leaders en ArrangeGroup bundelen krachten in Sterke Mensen Experience op vrijdag 7 februari 2020. Een inspirerend event over mensgericht leiderschap dat je raakt en je in beweging brengt. Keynote speakers, George Kohlrieser en Jitske Kramer, nemen je mee in een doorleefd thema en inspireren je met hun beste lessen over mensgericht leiderschap.

You have Successfully Subscribed!