Earthbound Leadership – Journey

Uitdagende transitie die moet slagen en waar je maximale steun kan gebruiken, intern én extern om dit mogelijk te maken - met 4-6 andere organisaties ontwikkelen en realiseren! Wij ondersteunen je met experts uit alle sectoren van de samenleving bij deze 'reis van de held (Heckman & De Bie)' om in FLOW te komen en met alles wat onze reizende faculteit je te bieden heeft.

EarthBound Leadership. Actief aanpassen aan de omstandigheden en gebruik maken van álle kennis die we kunnen vrijmaken. In FLOW komen om met de mensen in en buiten je organisatie een strategisch, transformationeel vraagstuk op te lossen.


Ga je mee op reis? We benutten de kennis van de reizende faculteit, de wijsheid van de traditionele leiders & volkeren, de kracht van de groep en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling & leiderschap.


Het programma

Stap 1
Stap 2

Gezamenlijke verdieping - 5 dagen

We gaan werken aan het creëren van verdieping op je uitdaging terwijl we midden in de samenleving op een externe locatie ook meteen leren alles te omarmen wat je nodig gaat hebben op je reis. Persoonlijke ontwikkeling & veiligheid, focus op je werk opdracht, stilte & kracht van de natuur, verbanden & relaties leggen met alles wat impact kan hebben op jouw transitie - opdracht.
De methode die we gebruiken is die van sociale architectuur: een manier om krachten vrij te maken in jouw omgeving die maximaal gaan bijdragen om de verandering, transitie, mogelijk te maken!

Werksessies - 4 keer 2 dagen

We bereiden je voor op het organiseren van de vernieuwing in je organisatie. Van tegenslag tot de uiteindelijke triomf! Je hebt het gehaald!

Resultaten

  • Inzicht in welke fase van teamontwikkeling een team verkeert en zich daar als leider op af te stemmen
  • Een team naar een hoger niveau van team performance kunnen brengen
  • Een cultuur van samenwerken kunnen creëren gebaseerd op de principes van secure base- en coachend leiderschap
  • Het team bewustzijn in een groep kunnen versterken en daardoor eigenaarschap te vergroten
  • Cross-functionele samenwerking bevorderen
  • Je belangrijkste stakeholders kunnen managen

Beschikbare data

Programma Startdatum Beschikbaarheid
Contactformulier 1 juni 2020 Helaas, deze datum is VOL geboekt
Inschrijven
Bekijk alle programmas

Inschrijfformulier

Het systeem van je organisatie ontdekken

Daar waar mensen bij elkaar komen en samen werken ontstaan er complexe(re) systemen. Een van de meest basale vragen die onbewust voorbij komt, is: hoor ik er wel bij? Al verder denkend komen vervolg vragen: En als ik er bij hoor wat is mijn plek? Is er in onze interactie wel een balans tussen geven en nemen?

Vrijdag 13 maart 2020

 

You have Successfully Subscribed!