Impact Trail Next

Duurzame strategie realiseren door waarde gedreven ondernemerschap.

Koplopers


Wij geloven in een nieuwe BEWEGING van ondernemende en maatschappelijk geëngageerde directeuren en topmanagers in Nederland!

Beweging


Dutch Leaders brengen anderen in beweging: medewerkers in de eigen organisatie, klanten, aandeelhouders, feitelijk alle stakeholders worden door hen geïnspireerd om hun eigen leiderschap in te zetten; in woord en daad!

Ambitie


Dutch Leaders creërt een community van leiders, de Coöperatie DLT. Meer en meer leiders zijn zich zeer bewust van hun positie in de maatschappij en de invloed die zij (kunnen) uitoefenen. Dit is een start van een gezamenlijke duurzaam bijdragende verandering in onze maatschappij.

Social business impact


Dutch Leaders gebruikt een uniek social business impact model, waarmee business en maatschappelijke verantwoord ondernemen leidt tot nieuwe business opportunities.

Wat vinden anderen van dit programma?

En…….neem je badkleding mee. De derde tweedaagse van de DLT bracht ons deze keer naar Papendal. Een prachtige, inspirerende omgeving  waar topsporters zich voorbereiden op...

Edo Giel

lees meer
Bekijk alle reviews

Het programma

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7

Intake - diepte interview met 2 (senior) coaches

Voordat de start gaan we uitgebreid in gesprek om samen vast te stellen waar jouw strategische ambitie en leerdoelen liggen. We verdiepen op 2 thema’s: je persoonlijke (levens)doel en je concrete business case(s).

Waarom doe je mee?
• Je wilt je strategie naar de next level brengen: business laten groeien, meer winst genereren én een positieve bijdrage leveren aan de wereld.
• Je wilt het verschil gaan maken maar je bent een business man of vrouw in hart & nieren… hoe dan verder? Kortom, je wilt van storytelling naar storydoing.
• Je bent een sociaal ondernemer, runt een stichting of onderneming; énorm gedreven om goed voor anderen te zorgen – maar leidt je deze onderneming wel zakelijk genoeg? Is er een gedegen verdienmodel dat duurzaam genoeg is om ook in de toekomst het verschil te kunnen maken? Kortom, is er een goede balans tussen Doing Good en Doing Business?

Leiderschap in relatie tot je case - 3 dagen

Meerdaagse sessie inclusief een business game onder begeleiding van ervaren ondernemers, aan het einde van deze meerdaagse heb je een concreet executie plan inclusief uitbreiding naar je stakeholder veld.

Individuele coaching sessie

Hierin gaan we aan de slag met de opvolging van jouw persoonlijke case ook in relatie tot het betrekken & beïnvloeden van je belangrijkste stakeholders.

Supervisie en inspiratie sessie - 1,5 dag

Praktijkgerichte supervisie sessie met als thema persoonlijk leiderschap en impact maken. Inclusief een of meer inspirerende ontmoetingen met een koploper.

Individuele coaching sessie

Verdieping van je persoonlijke uitdaging, gericht op jouw eigen praktijk.

Verdieping - 3 dagdelen inclusief overnachting

Programma waarin deels je belangrijkste stakeholders actief betrokken worden en samen toe te werken naar gemeenschappelijk doel.

Momentum creëren - event

Samen met je team organiseer je een impactvol event voor jouw relaties om jouw heldere positionering kenbaar te maken.

Resultaten

  • Je hebt een directe releatie gecreëerd tussen duurzaamheid en (financiële) waarde
  • Je hebt een nieuwe manier van werken en/of produceren gerealiseerd en bestaande spelregels veranderd
  • Je hebt door een concreet resultaat al je relevante stakeholders in beweging gebracht; klanten, medewerkers, leveranciers, aandeelhouders en anderen
  • Je hebt leiderschap ontwikkeld vanuit krachtige duurzaamheidsprincipes, people-planet-prosperity
  • Je bent onderdeel geworden van een Dutch Leadership Community een peergroup die je stimuleert en steunt, het Wij-effect

Beschikbare data

Programma Startdatum Beschikbaarheid
Impact Trail Next 22 april 2020 Er zijn nog 8 PLAATSEN beschikbaar
Inschrijven
Bekijk alle programmas

Inschrijfformulier

Sterke Mensen Experience

Sterke mensen maken sterke organisaties. Dutch Leaders en ArrangeGroup bundelen krachten in Sterke Mensen Experience op vrijdag 7 februari 2020. Een inspirerend event over mensgericht leiderschap dat je raakt en je in beweging brengt. Keynote speakers, George Kohlrieser en Jitske Kramer, nemen je mee in een doorleefd thema en inspireren je met hun beste lessen over mensgericht leiderschap.

You have Successfully Subscribed!