Deep Dive

Samen op reis met gelijk gestemden, werken aan nalatenschap van jezelf of je organisatie.
Meerdaagse sessies op gave locaties met inspirerende onderwerpen, gastsprekers of ceremonies.
Relaxed en impactvol.

Achtergrond


Wij geloven in een nieuwe BEWEGING van ondernemende en maatschappelijk geëngageerde directeuren en managers in Nederland!

Samen creëren we een community van leiders, de Coöperatie DLT. Meer en meer leiders zijn zich zeer bewust van hun positie in de maatschappij en de invloed die zij (kunnen) uitoefenen. Dit is een start van een gezamenlijke duurzaam bijdragende verandering in onze maatschappij.

 

Samen bouwen aan de eigen legacy


Kort gezegd: in het diepe springen met elkaar. Elke groep start met een verdiepende module op Terschelling, waar je aan de slag gaat met je eigen verlangen. Wat heb je te doen en wat wil je nalaten? We organiseren dit samen met Carolien Gadella, die vanuit Double Purpose kennis inbrengt rondom echt duurzaam ondernemerschap en Frank Heckman, die verbonden is als mentor en initiator van grote transities in onze samenleving.

 

Wat vinden anderen van dit programma?

En…….neem je badkleding mee. De derde tweedaagse van de DLT bracht ons deze keer naar Papendal. Een prachtige, inspirerende omgeving  waar topsporters zich voorbereiden op...

Edo Giel

lees meer
Bekijk alle reviews

Het programma

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5

Kennismaking - verleiding

Vaak gaan deelnemers mee omdat ze voelen dat ze mee moeten bewegen met bevriende ondernemers. Of dat ze eindelijk even rust willen om hun eigen ijkpunt voor de komende jaren willen bepalen. Weg uit de hectiek van de onderneming en aandacht voor je eigen stap die je wil maken.

Onderzoek van je verlangen - 3 dagen - Terschelling

Jaarlijks starten we 1-2 keer met een groep op Terschelling om onderzoek te doen naar je eigen verlangen om aan te werken de komende jaren. Wat wil je nalaten en wie wil je inspireren. Vooral jezelf uiteraard, maar wie ga je meenemen? Samen met 10-12 andere topmanagers en directeuren verblijf je op een heerlijke plek, met prima catering en alle gelegenheid om verdieping te vinden, bij jezelf en bij elkaar.

Werken aan een groter geheel - 3 dagen - Ardennen

Voor sommigen als vervolg op Terschelling, voor anderen als 1e kennismaking op de gezamenlijke reis, gaan we werken aan het grotere plaatje. Wat heb je te doen? Wat is er eigenlijk te doen? Waar wil ik heen en wat zou ik dan concreet gaan bijdragen? Hoe pas ik dit in in mijn huidige setting.. concreet maken.
En tijd voor reflectie & ceremonies om bij jezelf te komen op een prachtige locatie, een chateau in de Ardennen! Gast begeleiding van Frank Heckman.

Ontmoeten van andere culturen - meerdaags - Afrika/Zuid-Amerika/India

Mogelijkheid om actief ervaringen uit te wisselen met oudsten van stammen of clans die eeuwenoude tradities & wijsheden met zich meedragen. Samen werken aan impactvolle oplossingen en verdiepen op je eigen vraagstukken. Midden in alle veranderingen op onze planeet kijken naar jouw eigen bijdrage.

Werken aan en in alle elementen - 3 dagen - Nederland

Samen met inspirerende organisaties op het gebied van klimaat of sociologische verandering, gaan we werken aan alle welzijnselementen die je als topleider te onderhouden hebt: je fysiek (actief zijn, voeding), je spiritualiteit (zielsverlangen), je mind (hou de geest scherp) en je verbindingen (samen zijn). Hier ontmoet je ten diepste jouw eigen verlangen om aan te werken. In alle rust én hectiek ineen...

Resultaten

  • Je hebt eindelijk tijd gemaakt om je te laten inspireren en rust te vinden in jezelf
  • Je hebt inzicht in de directe relatie tussen duurzaamheid en (financiële) waarde
  • Je hebt leiderschap ontwikkeld vanuit krachtige duurzaamheidsprincipes, people-planet-prosperity
  • Je bent onderdeel geworden van een Dutch Leadership Community een peergroup die je stimuleert en steunt, het Wij-effect

Beschikbare data

Programma Startdatum Beschikbaarheid
Deep Dive 20 april 2020 Er zijn nog 8 PLAATSEN beschikbaar
Inschrijven
Bekijk alle programmas

Inschrijfformulier