Impact Trail

Xperience in het vergroten van je impact door persoonlijk leiderschap

Deze diepgaande leiderschapsreis leert je om contact te maken met je eigen kracht en de impact hiervan te vergroten. We werken met het bewustzijn van je aanwezigheid: hoe maak je contact? Hoe neem je daarmee je plek in? Wat is de impact van jouw aanwezigheid op anderen? En hoe kun je door verschillende stijlen van communiceren anderen bereiken? Als je je meer bewust bent van deze gewaarwordingen en van je plek in het organisatiesysteem, kun je je impact vergroten en zichtbaarder en krachtiger overkomen. Belangrijk doel van deze leiderschapsreis is om meer jezelf te kunnen zijn, bewuster leiderschap te nemen, diepgaand te verbinden met anderen en te genieten van het succes.

Enkele basis theorieën waarmee we werken: Theory-U, leiderschapstheorie van George Kohlrieser, Gestalt en systemisch benadering, Golden circle, ....

Wat vinden anderen van dit programma?

De Personal Impact Trail van Dutch leaders was een topervaring die in 5 maanden genoeg leiderschapsbaggage heeft opgeleverd om vele maanden daarna verder...

Rik Sools

lees meer
Bekijk alle reviews

Het programma

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Impact en persoonlijk leiderschap

In de natuur ergens in Nederland. In onze visie op impact staat jouw leiderschap centraal. De wijze waarop jij met anderen contact maakt, kan balanceren tussen energie geven en nemen, een basis voor samenwerking creëert en anderen weet te inspireren zijn thema’s die we doorleven.

Het is een dynamische 3-daagse, zowel fysiek als mentaal en emotioneel; met een groep op pad o.l.v. ervaren coaches.

Teamwerk en leiderschap

Je wordt uitgedaagd om diverse rollen te vervullen en zoeken naar de positie waar je het meest in je kracht staat. Daarbij werken we met diverse leiderschapsstijlen (coachend leiderschap, directief leiderschap, inspirerend leiderschap) en onderzoeken wat nodig is gegeven een bepaalde situatie.

Deze 2-daagse eindigt met een debriefing zodat je de vertaling naar je eigen context kan maken en die je verder helpt in je leiderschapsontwikkeling.

Intervisie - uit de praktijk

Deze dag staat in het teken van persoonlijke vraagstukken op het gebeid van persoonlijk leiderschap op korte en lange termijn. Hoe kan ik de operatie overstijgen en patronen doorbreken? Hoe kan ik anderen daarin inspireren en leiding geven?

Manifestatie

Presentatie en storytelling over de route die je hebt afgelegd in je Personal Impact Trail aan genodigden en belanghebbenden.

Resultaten

  • Je hebt geëxperimenteerd met leiderschapsstijlen en grenzen verlegd.
  • Je hebt een verdiept inzicht over je persoonlijk functioneren in een team.
  • Je hebt aan den lijve ervaren hoe om te gaan met veranderende contexten.
  • Je hebt je blikveld verstevigd hoe je waarde kan creëren in de betekenis economie.
  • Je bent onderdeel geworden van een peergroup die stimuleert om te verbinden en te verdiepen.

Beschikbare data

Programma Startdatum Beschikbaarheid
Personal Impact Trail 2020 24 maart 2020 Er zijn nog 5 PLAATSEN beschikbaar
Inschrijven
Bekijk alle programmas

Inschrijfformulier

Sterke Mensen Experience

Sterke mensen maken sterke organisaties. Dutch Leaders en ArrangeGroup bundelen krachten in Sterke Mensen Experience op vrijdag 7 februari 2020. Een inspirerend event over mensgericht leiderschap dat je raakt en je in beweging brengt. Keynote speakers, George Kohlrieser en Jitske Kramer, nemen je mee in een doorleefd thema en inspireren je met hun beste lessen over mensgericht leiderschap.

You have Successfully Subscribed!