Secure Base Personal Journey

Dit programma is toegankelijk voor iedereen die persoonlijke of professionele verandering en groei wil doormaken. In die verandering werken we met vragen als: wat wil ik? Wat is mijn verlangen en roeping? Hoe geef ik vorm en inhoud aan deze verandering. Wat we van je vragen is een open mindset en de wil om het het beste uit jezelf te halen.

Deze diepgaande leiderschapsreis leert je om contact te maken met je eigen kracht en de impact hiervan te vergroten. We werken met je levensloop tot nu, je toekomstig verlangen, het bewustzijn van je aanwezigheid: hoe maak je contact? Hoe neem je daarmee je plek in? Wat is de impact van jouw aanwezigheid op anderen? En hoe kun je door verschillende stijlen van communiceren anderen bereiken? Als je je meer bewust bent van deze gewaarwordingen en van je plek in het organisatiesysteem, kun je je impact vergroten en zichtbaarder en krachtiger overkomen. Belangrijk doel van deze leiderschapsreis is om meer jezelf te kunnen zijn, bewuster leiderschap te nemen, diepgaand te verbinden met anderen en te genieten van het succes.

Enkele basis theorieën waarmee we werken:  leiderschapstheorie van George Kohlrieser, Gestalt en systemisch benadering, Golden circle, ....

Wat vinden anderen van dit programma?

De reis van Dutch leaders was een topervaring die in 5 maanden genoeg leiderschapsbaggage heeft opgeleverd om vele maanden daarna verder mee aan...

Rik Sools

lees meer
Bekijk alle reviews

Het programma

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Secure Base

In de natuur ergens in Nederland. In onze visie op secure base leadership staat jouw levensloop centraal. De wijze waarop jij met anderen contact maakt, kan balanceren tussen energie geven en nemen, een basis voor samenwerking creëert en anderen weet te inspireren zijn thema’s die we doorleven.

Het is een dynamische 4-daagse, zowel fysiek als mentaal en emotioneel; met een groep op pad o.l.v. ervaren coaches.

Intervisie - uit de praktijk

Deze dag staat in het teken van persoonlijke vraagstukken op het gebeid van persoonlijk leiderschap op korte en lange termijn.

Manifestatie

Presentatie en storytelling over de route die je hebt afgelegd in je Secure Base Leadership Journey aan genodigden en belanghebbenden.

Resultaten

  • Je hebt een diepgaande verbinding gelegd tussen je verleden - heden en je toekomst.
  • Je hebt een verhoogde staat van bewustzijn ontwikkeld, welke je in staat stelt om bewuste keuzes te maken.
  • Je hebt aan den lijve ervaren hoe om te gaan met veranderingen.
  • Je hebt gewerkt met persoonlijke thema's waardoor je zelfverzekerder in het leven staat.
  • Je bent onderdeel geworden van een peergroup die stimuleert om te verbinden en te verdiepen.

Beschikbare data

Programma Startdatum Beschikbaarheid
Bekijk alle programmas

Inschrijfformulier