Rutger Baas


Mijn persoonlijk leiderschap‘s vraag aan het begin van de Personal Impact Trial was: ik wil meer in verbinding met mijzelf leven en vandaar uit in verbinding met mijn omgeving.

Wat was het een gaaf en spannend traject waarin collectief leren en jezelf uitdagen boven aanstonden. De P.I.T. heeft mij absoluut dichterbij mijn doel gebracht als mens maar ook als coach.

Ik ben me ervan bewust geworden dat kwetsbaarheid een kracht is die zorgt  voor een betere verbinding met jezelf en met je omgeving.

Ben je opzoek naar een traject waarin o.a. verbinding, ontwikkeling en kwaliteit centraal staan? Dan zou ik je de Personal Impact Trial van Dutch Leaders van harte aanbevelen.Het systeem van je organisatie ontdekken

Daar waar mensen bij elkaar komen en samen werken ontstaan er complexe(re) systemen. Een van de meest basale vragen die onbewust voorbij komt, is: hoor ik er wel bij? Al verder denkend komen vervolg vragen: En als ik er bij hoor wat is mijn plek? Is er in onze interactie wel een balans tussen geven en nemen?

Vrijdag 13 maart 2020

 

You have Successfully Subscribed!