Wim – Vuur

Ik begon deze trail met de wens om impact te maken op mijn professionele leven: een nieuwe baan vinden waar ik en het thuisfront gelukkig in zijn. Ik kreeg van de trainers een vraag terug: Waar staat Wim voor? Door de verschillende ingrediënten van het programma en de rake feedback van zowel de trainers als de deelnemers, heb ik het eigen inzicht enorm vergroot. Het heeft me ook dichter bij mezelf gebracht. En daar ben ik zeer senang bij!


Wat heeft het me opgeleverd…? Ik kan o.a. mezelf omschrijven in één woord (vuur), ik gebruik 'het gewaarworden' regelmatig tijdens het solliciteren, en ik douche - zonder problemen - 3 minuten koud af. En dat geeft energie! De grootste impact is het feit dat ik mijn belangrijkste belemmerende overtuiging scherp heb gekregen. Ik heb daar nog wel wat te ontwikkelen, maar die bewustwording geeft enorme rust en positieve impact op mijn effectiviteit en geluk.


Naast de persoonlijke groei, heb ik op papier gekregen waar ik professioneel voor sta en wat ik wel en niet wil en dat geeft vertrouwen.


Kortom, ik kijk tevreden en met veel plezier terug. De diversiteit in achtergrond van de deelnemers is super. Hun groei helpt jezelf ook, want hun vraagstuk is soms ook een beetje van jou. Tot slot was ik zeer onder de indruk van de kwaliteit van de trainers (en met al mijn professionele trainingen, heb ik er wel een paar gezien). Ze weten per deelnemer - op een manier die past bij die deelnemer - de snaar te raken, en dat heeft impact…! 


Wim van Eijk - directeur IBJ